divendres, 20 de març del 2020

REUNIÓ TRANSNACIONAL A EIVISSA (ESPANYA) / TRANSNATIONAL LEARNING ACTIVITY IN IBIZA (SPAIN) / REUNIÓN TRANSNACIONAL EN IBIZA (ESPAÑA)

Quina setmana més enriquidora! 
L’encontre transnacional del projecte YETA "Young Europeans Think & Act" es va desenvolupar del 9 al 13 de març al nostre centre (IES ALGARB). Els nostres companys de Poznan (Polònia), Nesodden (Noruega) i Amersfoort (Països Baixos), ens varen acompanyar en aquestes profitoses activitats al llarg de la setmana. Les visites a centres de Formació i espais sostenibles (CIFP Can Marines, La Casita Verde, Can Planetes), la visita a la dessaladora d'Eivissa, la recollida de microplàstics a Platja d'en Bossa (amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Josep i de l'ONG Amics de la Terra) i la conferència a càrrec de l’expert Vicente Medina, professor de la Universitat de Barcelona, varen fer d’aquesta una setmana d’aprenentatge i conscienciació sobre la gestió dels recursos hídrics.

What a profitable week we have had! 
The transnational meeting of the project YETA "Young Europeans Think & Act", took place from 9 to 13 March in our school (IES ALGARB). Our partners from Poznan (Poland), Nesodden (Norway) and Amersfoot (the Netherlands) joined us in the different activities developed throughout the week. Visits to Training Centers and sustainable spaces (CIFP Can Marines, La Casita Verde, Can Planetes), visit to Ibiza's desalination plant and microplastics collection on the beach (Platja d'en Bossa) and a visit by the expert Vicente Medina from Barcelona University made this one week of learning and awareness about water resources management.

Que semana más enriquecedora!
El encuentro nacional del proyecto YETA "Young Europeans Think&Act" se desarrolló del 9 al 13 de marzo en nuestro centro (IES ALGARB). Nuestros compañeros de Poznan (Polonia), Nesodden (Noruega) y Amersfoort (Paises Bajos) nos acompañaron en estas provechosas actividades a lo largo de toda la semana. Las visitas a centros de formación i espacios sostenibles (CIFP Can Marines, La Casita Verde, Can Planetes), la visita a la planta desaladora de la ciudad de Ibiza, la recogida de microplásticos en Playa d'en Bossa (con la colaboración del Ayuntamiento de Sant Josep i de la ONG Amigos de la Tierra) i la conferencia a cargo del experto Vicente Medina, profesor de la Universidad de Barcelona, hicieron de esta una semana de aprendizaje y concienciación sobre la gestión de los recursos hídricos.













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada